BLOG

Notícies

Consells per escollir el millor ordinador/portàtil per a la teva oficina.

T’agradaria comprar un ordinador però no saps quin és més apropiat per a la teva oficina? 

Et donem 5 consells que et serviran com a guia!

 

 

Si utilitzes bastant l’Office, és necessari prestar atenció al processador, memòria RAM i disc dur. 

S’ha de tenir en compte el pes, si vols un ordinador portàtil que vols emportar-te a totes parts. Assegura’t que sigui lleuger amb les mesures adequades per a tu.

Si has pensat en un ordinador de sobretaula, un dels millors consells és triar un PC amb bona font d’alimentació, especialment amb una bona certificació.

Si has pensat en portar-te la feina fora de l’oficina, és fonamental la durada de la bateria del portàtil. Avui es parla de bateries amb un número determinat de cel·les. Com més cel·les, més durada.

La resolució de pantalla adequada per a tu dependrà de com utilitzis el teu ordinador, per exemple, si treballeu en el sector de disseny, una pantalla Full HD t’oferirà imatges més nítides i amb més detall.

D’altra banda, si utilitzeu el vostre ordinador per a tasques quotidianes normals, una pantalla HD normal serà suficient.

I per últim, la mida. Una pantalla més gran serà de molta ajuda si la necessites per treballar i has de veure cada píxel o tenir accés a un rang de pàgines o aplicacions. Si el lloc on la col·locaràs és més petit, hauràs d’escollir-ne una de més compacta.

Aquesta pàgina web està creada per a fins educatius. No és una pàgina d’utilització comercial.

Charles Babbage

Charles Babbage (TeignmouthDevonshireGran Bretanya26 de desembre de 1791 o 1792(– Londres18 d'octubre de 1871) fou un matemàtic anglès i proto-científic de la computació.[2]

Babbage fou el primer que va tenir la idea de crear un ordinador. Part del mecanisme incomplet s'exhibeix al Museu de la Ciència de Londres. El 1991, treballant sobre els plans originals de Babbage, es va fabricar una rèplica que funcionava perfectament. Fou construïda segons les toleràncies que es podien aconseguir al segle xix. L'experiment va provar que la màquina de Babbage podria haver funcionat.